Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732973184

Liga 732973184 Información oficial sobre el partido 732973184 en Hattrick

08.06.2024 17:15:00

Valdres FC Alineación oficial del equipo 'Valdres FC' en el partido 1 - 1 Söder Glöder Int BK Alineación oficial del equipo 'Söder Glöder Int BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valdres FC Alineación oficial del equipo 'Valdres FC' en el partido 1 - 1 Söder Glöder Int BK Alineación oficial del equipo 'Söder Glöder Int BK' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,4 % 4,9 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdres FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 49 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 49 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Juha Kantonen. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Valdres va anar a parar a la dreta de l'atac on en Paolo Perono, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 219 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Valdres va estar a punt d'arribar en un córner. En Nicola Salvi va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 288 Minuto 89 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del Valdres, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 89 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ergül Peksu de Valdres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Söder Glöder Int BK

Goles Goles

  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Vitalic Fudulu va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nathan Vander ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Anders Larsson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Glöder va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Nathan Vander va quedar-se sol davant el porter Pedro Ruiz Mejía, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): Nathan Vander va xutar magistralment una falta al minut 39 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Anders Larsson va marxar de Aurélien Bellamy en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Glöder van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Nathan Vander va encarar al porter al 53, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jens Yngvesson, el jugador de Glöder va ser expulsat al minut 89.