Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732958832

Liga 732958832 Información oficial sobre el partido 732958832 en Hattrick

24.08.2024 16:45:00

Cleopards Alineación oficial del equipo 'Cleopards' en el partido 3 - 3 Ylli i Kuq-PG Alineación oficial del equipo 'Ylli i Kuq-PG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cleopards Alineación oficial del equipo 'Cleopards' en el partido 2 - 1 Ylli i Kuq-PG Alineación oficial del equipo 'Ylli i Kuq-PG' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,3 % 24,9 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cleopards

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): Cleopards va agafar avantatge al minut 22 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Hendri Andoni fent així el 1 - 0.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): El jugador Luftar Luarasi de Cleopards es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 124 Minuto 85 (Gol de penalti): Cleopards va posar-se per davant 3 - 2 al minut 85, quan Hendri Andoni va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cleopards van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hendri Andoni va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Cleopards Vezullim Brahimi quasi marca al minut 82 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Imir Konçi l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Cleopards va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luftar Luarasi en un 1 contra 1 amb el porter Vleror Xhaferraj, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Ylli i Kuq-PG

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Arjan Nuhiu va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Kuq-PG, Drilon Alla, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Kuq-PG van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 81, quan Mirel Abdiu va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador visitant Drilon Alla va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 89 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Maren Nuha, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mirel Abdiu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Kuq-PG va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Maren Nuha va desviar el xut final de Hysni Leskaj després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Kuq-PG creava perill des de la dreta al minut 36, però en Maren Nuha, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Arjan Nuhiu desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Kuq-PG van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Mirel Abdiu des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Drilon Alla va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Eris Bregasi va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.