Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732906826

Liga 732906826 Información oficial sobre el partido 732906826 en Hattrick

22.06.2024 16:00:00

ZveinFK Alineación oficial del equipo 'ZveinFK' en el partido 2 - 3 Sandefjord oldboys Alineación oficial del equipo 'Sandefjord oldboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ZveinFK Alineación oficial del equipo 'ZveinFK' en el partido 2 - 1 Sandefjord oldboys Alineación oficial del equipo 'Sandefjord oldboys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,1 % 2,2 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZveinFK

Goles Goles

  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 67 minuts quan Gabriel Overå va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Arne Svardal, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 3.
  • 104 Minuto 90 (Gol de penalti): Al minut 90, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Sondre Cleve va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 19 (Ocasión de penalti): Sondre Cleve va errar un penal al minut 19 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Ole Estensen va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 40 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Arne Løvseth de ZveinFK va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Arne Løvseth va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en John-Eric Jonasson de ZveinFK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sandefjord oldboys

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Sandefjord agafava avantatge al minut 12 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Raheem Kadeer amb mestria.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al 23 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sandefjord augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Kjell Bakkelund es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 58, Sandefjord va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Trond Rønning.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marius Farstad de Sandefjord va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marius Farstad va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Sandefjord va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.