Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732892202

Liga 732892202 Información oficial sobre el partido 732892202 en Hattrick

08.06.2024 16:00:00

Pays de Bray Alineación oficial del equipo 'Pays de Bray' en el partido 3 - 3 Lovens Disiplar Alineación oficial del equipo 'Lovens Disiplar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pays de Bray Alineación oficial del equipo 'Pays de Bray' en el partido 1 - 5 Lovens Disiplar Alineación oficial del equipo 'Lovens Disiplar' en el partido
Tiene suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pays de Bray

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Valtteri Levälampi de Pays va aconseguir igualar el partit al minut 35, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Tarif Issmael de Pays va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Després de 78 minuts de partit, Tarif Issmael igualava per Pays en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Pays va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tarif Issmael ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alf Paulsen de Pays la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivano Turković de Pays es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Lovens Disiplar

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Devon Chuang donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 48, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Szilveszter Simon es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Szilveszter Simon va augmentar l'avantatge de Disiplar a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Devon Chuang va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andreas Rise va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Detlef Schmidhauser va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 90. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Suomi Malmstedt va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Andreas Rise, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Ådne Rinde de Disiplar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Folke Dahlborg.