Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732891321

Liga 732891321 Información oficial sobre el partido 732891321 en Hattrick

06.07.2024 16:00:00

Vålerenga Presthus Alineación oficial del equipo 'Vålerenga Presthus' en el partido 2 - 3 Beinbrudd FK Alineación oficial del equipo 'Beinbrudd FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vålerenga Presthus Alineación oficial del equipo 'Vålerenga Presthus' en el partido 1 - 2 Beinbrudd FK Alineación oficial del equipo 'Beinbrudd FK' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,0 % 40,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vålerenga Presthus

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Basilio Cannizzaro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de VPIF pel centre va donar un gran resultat: el gol de Domenico Stincone va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Basilio Cannizzaro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Samuel Watkin va fer una magnífica centrada, però la rematada de Basilio Cannizzaro va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 219 Minuto 91 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a VPIF va estar a punt d'arribar en un córner. En Kauko Siliämaa va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Beinbrudd FK

Goles Goles

  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): BB va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Rikard Sandvær va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Rikard Sandvær per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 172 Minuto 91 (Gol por la izquierda): BB va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 91. Alf Myrland va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Jork Loefen va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Rikard Sandvær, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 252 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Shams Lone la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de BB havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Czesław Łazarski ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 44 en Ole Eliassen va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Krisztián Feczkó va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32 en Magne Breivang va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Shams Lone.