Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732885363

Liga 732885363 Información oficial sobre el partido 732885363 en Hattrick

31.08.2024 16:00:00

Ralljmo Failhounds Alineación oficial del equipo 'Ralljmo Failhounds' en el partido 2 - 4 Hellvik FK Alineación oficial del equipo 'Hellvik FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ralljmo Failhounds Alineación oficial del equipo 'Ralljmo Failhounds' en el partido 1 - 2 Hellvik FK Alineación oficial del equipo 'Hellvik FK' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ralljmo Failhounds

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Després de 27 minuts de partit, Maurizio Malagola igualava per Failhounds en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Sompong Kaewsang es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Vladislav Lubenets del Failhounds ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Hellvik FK

Goles Goles

  • 108 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jethro Ploegsma encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Pedro Decia només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): En Pedro Decia donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 38 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al 73 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Hellvik augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jethro Ploegsma es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, un xut de Raúl Viñe des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Hellvik va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mert Erbay va desviar el xut final de Pedro Decia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Edward Sjøen va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Åsmund Grimsmo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mert Erbay va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Pedro Decia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mert Erbay, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Łukasz Lara, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Edward Sjøen va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jethro Ploegsma rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jethro Ploegsma va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.