Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732880275

Liga 732880275 Información oficial sobre el partido 732880275 en Hattrick

08.06.2024 16:00:00

Flammenwasser Alineación oficial del equipo 'Flammenwasser' en el partido 2 - 3 Liverpool Gansters Alineación oficial del equipo 'Liverpool Gansters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Flammenwasser Alineación oficial del equipo 'Flammenwasser' en el partido 2 - 1 Liverpool Gansters Alineación oficial del equipo 'Liverpool Gansters' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flammenwasser

Goles Goles

  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Manjary Rakotoasimbola de Flammenwasser va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors del Flammenwasser amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 85, deixant Manjary Rakotoasimbola en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): Tord Aas va marxar per velocitat al minut 8 i va fer una passada de la mort a Anders Garborg, però aquest va fallar.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Arturo Lanfredi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Flammenwasser va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francesco Maria Di Salvo en un 1 contra 1 amb el porter Ezequiel Peixoto, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Arturo Lanfredi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Daniel Bostad de Flammenwasser va intentar batre la porteria rival al minut 76 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Manjary Rakotoasimbola va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bjørn Karlsen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Liverpool Gansters

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb 41 minuts jugats, Magnus Pettersen de Liverpool va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Sami Kangasniemi va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 81 de joc. Magnus Pettersen es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): En Sami Kangasniemi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 86 el marcador reflectia el 2 - 3.