Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732852311

Liga 732852311 Información oficial sobre el partido 732852311 en Hattrick

01.06.2024 15:30:00

Gól Darálók Alineación oficial del equipo 'Gól Darálók' en el partido 1 - 2 Cselszki III Alineación oficial del equipo 'Cselszki III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gól Darálók Alineación oficial del equipo 'Gól Darálók' en el partido 4 - 1 Cselszki III Alineación oficial del equipo 'Cselszki III' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gól Darálók

Goles Goles

  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 52 minuts, el tirador de faltes del Darálók va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Zsolt Latyák, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Darálók va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Benjámin Metzger va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lajos Kalamár.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Béla Lajkovics va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Mihály Eke va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 60, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Andrei Bâtă va estar a punt de marcar al minut 63 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 el Darálók va posar setge sobre la defensa central visitant però en Béla Lajkovics no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mihály Eke de Darálók va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cselszki III

Goles Goles

  • 190 Minuto 44 (Gol de falta): El Attila Reök va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Cselszki. 0-1.
  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 55, quan Zoltán Szabó-Cselényi va posar els visitants Cselszki per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miklós Fejér ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Botond Veres va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de József Lakatos, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Botond Veres va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Attila Faragó va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però János Szucsánszki va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.