Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732836402

Liga 732836402 Información oficial sobre el partido 732836402 en Hattrick

31.08.2024 15:30:00

Botlikok Alineación oficial del equipo 'Botlikok' en el partido 2 - 2 Stamina Football Club Alineación oficial del equipo 'Stamina Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Botlikok Alineación oficial del equipo 'Botlikok' en el partido 2 - 1 Stamina Football Club Alineación oficial del equipo 'Stamina Football Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botlikok

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 8, indicava inequívocament que en Iván Szeiler va saber trobar la xarxa rival. Botlikok desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Passaven 24 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alex Szalai va rematar alt.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Abony Ilyés, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Abony Ilyés gairebé va marcar per a Botlikok des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Stamina Football Club

Goles Goles

  • 125 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Béla Raffai, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 2 - 0 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 153 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors de Football no defallien en cap moment. Producte d'això, en Richárd Moldván va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 90 minuts Richárd Moldván va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Football van seguir progressant per la banda dreta. Sándor Fodor va tenir la seva oportunitat al minut 30, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Richárd Moldván sol davant la porteria al minut 80, però la seva rematada va ser molt fluixa.