Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732829073

Liga 732829073 Información oficial sobre el partido 732829073 en Hattrick

01.06.2024 15:30:00

Coppa Italia Team Alineación oficial del equipo 'Coppa Italia Team' en el partido 0 - 5 Tatai Atlétikai Club Alineación oficial del equipo 'Tatai Atlétikai Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Coppa Italia Team Alineación oficial del equipo 'Coppa Italia Team' en el partido 0 - 6 Tatai Atlétikai Club Alineación oficial del equipo 'Tatai Atlétikai Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coppa Italia Team

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Juraj Zubatý va intentar anar-se'n per velocitat al minut 11 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 204 Minuto 37 (Ocasión de penalti): György Tóth va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 37 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".

Tatai Atlétikai Club

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ángel Héctor Calviño va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Frank Mager la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 184 Minuto 20 (Gol de penalti): Al minut 20 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Ángel Héctor Calviño va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Diamantino Neves Fonseca va pentinar un córner cap al segon pal que Frank Mager va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 3.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Kristaps Džūksts de TAC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 40 de partit.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, un xut de Kristaps Džūksts des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Frank Mager de TAC va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 35 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Falko Muth quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mátyás Sztarenki, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bəşir İsmayılov va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.