Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiger Army F.C. (436493) - Huracan-G (124774) » 73282486: T17/J1/VII

Liga 73282486 Información oficial sobre el partido 73282486 en Hattrick

29.04.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VII.1001 (39037)

Micons Alineación oficial del equipo 'Micons' en el partido 0 - 1 Brasilteam Alineación oficial del equipo 'Brasilteam' en el partido
0 - 1 Chai Adler (53')
Micons Alineación oficial del equipo 'Micons' en el partido 0 - 1 Brasilteam Alineación oficial del equipo 'Brasilteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Micons Alineación oficial del equipo 'Micons' en el partido 2 - 2 Brasilteam Alineación oficial del equipo 'Brasilteam' en el partido
Tiene mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,5 % 34,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Micons

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 10 (Ocasión de penalti): En Frede Dueholm va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 10, però el porter visitant Celidonio Bouzada el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Frede Dueholm va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Micons se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Sergio Marín del Micons ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miguel Ângelo Amaral va estar a punt d'avançar els locals al minut 48 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després de 66 minuts, Adrián Loxo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ionel Mârza es va comportar com un juvenil al minut 73 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Brasilteam

Goles Goles

  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Brasilteam van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Chai Adler.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 62 (Ocasión de falta): Hugo Madera va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Christos Papadoyiannakis que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Hugo Madera va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Christos Papadoyiannakis, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordi Meca de Brasilteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christos Papadoyiannakis de Brasilteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Era el minut 34 quan després d'una dura entrada, el jugador Roberto Villarubia de Brasilteam s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.