Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732818325

Liga 732818325 Información oficial sobre el partido 732818325 en Hattrick

08.06.2024 15:30:00

picur Alineación oficial del equipo 'picur' en el partido 3 - 3 GAMEKAPCSOK Alineación oficial del equipo 'GAMEKAPCSOK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
picur Alineación oficial del equipo 'picur' en el partido 3 - 2 GAMEKAPCSOK Alineación oficial del equipo 'GAMEKAPCSOK' en el partido
Tiene un resultado normal 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,4 % 3,9 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

picur

Goles Goles

  • 102 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Daren Donovan de picur va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): Axel Staus va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de picur i marcant el 2 - 2.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Després de 84 minuts de partit, Axel Staus igualava per picur en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Tilen Pekič quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tilen Pekič, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Schneider Louis-Simon que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Daren Donovan no s'ho podia creure.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Cedric Dekpe va estar a punt de marcar al minut 83 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Axel Staus va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Fernando Frei va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

GAMEKAPCSOK

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Luiz Cléber Leão Vaz va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Manuel Orcellet va augmentar l'avantatge de GAMEKAPCSOK a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Mihály Kolonics que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Per-Arvid Irquist després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ábel Balog va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Chadi Dolami quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ábel Balog, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Rene Joachim Gitschner s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.