Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732814984

Liga 732814984 Información oficial sobre el partido 732814984 en Hattrick

13.07.2024 15:30:00

Fc Terrorr Alineación oficial del equipo 'Fc Terrorr' en el partido 2 - 2 Gutteam Alineación oficial del equipo 'Gutteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fc Terrorr Alineación oficial del equipo 'Fc Terrorr' en el partido 0 - 4 Gutteam Alineación oficial del equipo 'Gutteam' en el partido
Tiene suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Terrorr

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): El jugador Raul Penaguião de Terrorr es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Terrorr va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ryszard Postawa des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Terrorr va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mikaël Marcon, però el porter rival va fer una gran aturada.

Gutteam

Goles Goles

  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Un mica després, Marco Antonio Araquelian de Gutteam va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Beniamin Dylak que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Gutteam al minut 2, però el xut de Nelson Suárez va topar amb la tanca defensiva.
  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Nelson Suárez no va ser aprofitada per en Juri Harmans que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Giancarlo Bufo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 18, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Trystan Allibert va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 260 Minuto 23 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Nelson Suárez, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Beniamin Dylak al minut 24 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Vítor Garcia quasi aconsegueix empatar per Gutteam al minut 25, però Trystan Allibert va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Nelson Suárez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gutteam a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marco Antonio Araquelian va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Beniamin Dylak va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.