Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732813280

Liga 732813280 Información oficial sobre el partido 732813280 en Hattrick

01.06.2024 15:30:00

FC Gleaming Pegazus Alineación oficial del equipo 'FC Gleaming Pegazus' en el partido 1 - 1 tesco fc Alineación oficial del equipo 'tesco fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Gleaming Pegazus Alineación oficial del equipo 'FC Gleaming Pegazus' en el partido 2 - 0 tesco fc Alineación oficial del equipo 'tesco fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Gleaming Pegazus

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Isaak Niemand va donar a Pegazus un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Lajos Dimitrov va fer al minut 28 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Stig Moksnes, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

tesco fc

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Fausto Papagni que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): En Viktor Leubelfing va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 de partit, Sevan Mézerette quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): tesco van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 65 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Viktor Leubelfing no va ser gens encertat.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Bronisław Jachimczuk va deixar a Edmond Illés assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amaru Vicuña de tesco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Addison Vara de tesco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 64 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Donnie van Elferen donava suport als seus companys amb bon èxit col·lectiu.