Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732807802

Liga 732807802 Información oficial sobre el partido 732807802 en Hattrick

15.06.2024 15:30:00

Háromlábùak SK Alineación oficial del equipo 'Háromlábùak SK' en el partido 2 - 5 Veszettvilág Alineación oficial del equipo 'Veszettvilág' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Háromlábùak SK Alineación oficial del equipo 'Háromlábùak SK' en el partido 2 - 2 Veszettvilág Alineación oficial del equipo 'Veszettvilág' en el partido
Tiene un resultado normal 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,9 % 19,2 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Háromlábùak SK

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en István Krajcsovitz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Háromlábùak.
  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Als 35 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Háromlábùak va acabar amb la pilota als peus de Mircea Boroneanţ que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Háromlábùak enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Háromlábùak va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Adrià Daràs la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 82 minuts, en Adrià Daràs no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan Gábor Hégely des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gérard Zaaijer de Háromlábùak la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olivér Szücs.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mircea Boroneanţ es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Veszettvilág

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Als 22 minuts de partit, Szeráfin Keindl de Veszettvilág va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 170 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Sergiu Aprodu posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Sergiu Aprodu sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Szeráfin Keindl que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Veszettvilág van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 4 mitjançant en Armando Alves Gaspar.
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): Szeráfin Keindl va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Veszettvilág, al minut 86. El marcador va canviar a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Barnd Novak va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.