Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732805395

Liga 732805395 Información oficial sobre el partido 732805395 en Hattrick

22.06.2024 15:30:00

Aquincum Gladiators Alineación oficial del equipo 'Aquincum Gladiators' en el partido 1 - 10 Astral Slide Alineación oficial del equipo 'Astral Slide' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Aquincum Gladiators Alineación oficial del equipo 'Aquincum Gladiators' en el partido 1 - 6 Astral Slide Alineación oficial del equipo 'Astral Slide' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aquincum Gladiators

Goles Goles

  • 100 Minuto 66 (Gol de falta): Al minut 66, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Olov Hammarerberg anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Gladiators Albert Andreas Almeida quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jeremiah Haesendonckx l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Astral Slide

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Kamil Galewicz donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, Astral va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Kamil Galewicz, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 24 (Gol de penalti): Astral va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Dylan Jobse va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mitchell Reigman va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Brennon Grier, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 74 pels visitants. En Dylan Jobse va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Hristo Kúnev va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 7 al marcador per a Astral.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, els visitants es van col·locar 1 - 8 per sobre quan Våge Molfeldt va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a Astral l'avantatge per 1 - 9. Brennon Grier en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Dylan Jobse des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 10 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Roberto Saraiva Montes va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Dylan Jobse, però l'estirada del porter va evitar el gol.