Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732798950

Liga 732798950 Información oficial sobre el partido 732798950 en Hattrick

22.06.2024 15:25:00

FC Rabbit Hole Alineación oficial del equipo 'FC Rabbit Hole' en el partido 2 - 1 FK Matko Druzstevna Alineación oficial del equipo 'FK Matko Druzstevna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Rabbit Hole Alineación oficial del equipo 'FC Rabbit Hole' en el partido 1 - 1 FK Matko Druzstevna Alineación oficial del equipo 'FK Matko Druzstevna' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,1 % 30,4 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Rabbit Hole

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Corria el minut 18, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Rabbit s'avançava en el marcador després que en Oliver Slanický xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Amb 21 minuts jugats, en Norbert Plattner va augmentar l'avantatge de Rabbit a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Miroslav Vatraľ es va comportar com un juvenil al minut 69 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

FK Matko Druzstevna

Goles Goles

  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Druzstevna van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 73 quan Filip Ťažiar sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): Filip Ťažiar va marxar per velocitat al minut 36 i va fer una passada de la mort a Ivo Nývlt, però aquest va fallar.
  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Druzstevna va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 37, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Slavomír Packa.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 77 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Stephan Garber va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Filip Ťažiar de Druzstevna es va guanyar la targeta groga merescudament.