Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732767814

Liga 732767814 Información oficial sobre el partido 732767814 en Hattrick

15.06.2024 15:20:00

Energiya Šiauliai Alineación oficial del equipo 'Energiya Šiauliai' en el partido 1 - 3 Kabelis Alineación oficial del equipo 'Kabelis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Energiya Šiauliai Alineación oficial del equipo 'Energiya Šiauliai' en el partido 2 - 2 Kabelis Alineación oficial del equipo 'Kabelis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,2 % 50,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Energiya Šiauliai

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 30 minuts quan Daugintas Naudžius va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Dargenis Mateckis, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 20 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Daugintas Naudžius va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Dargenis Mateckis, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 210 Minuto 23 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Pransiškus Norenkevičius quasi empata el partit per a Energiya, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Energiya van sortir al contraatac al minut 28, però Butginas Tauragis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kostantinas Vaulinas va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Energiya va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kajus Užovas en un 1 contra 1 amb el porter Romualdas Galavočius, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Butginas Tauragis hauria d'haver estat gol al minut 69 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Kajus Užovas va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 80 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Dargenis Mateckis va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 82 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Kabelis

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador de Kabelis Abramas Damarodas va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 13 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Kabelis va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 36, quan Kergailas Karoblius, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 72 pels visitants. En Liutavaras Kadeckas va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): Kabelis va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Edvintas Šatalovas va desviar el xut final de Dargaudas Musijus després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Liutgardas Zolbas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 27, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Cezaras Žičkauskas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abramas Damarodas de Kabelis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.