Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732765344

Liga 732765344 Información oficial sobre el partido 732765344 en Hattrick

08.06.2024 15:20:00

FK ManU Alineación oficial del equipo 'FK ManU' en el partido 0 - 0 FC Gnk Alineación oficial del equipo 'FC Gnk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK ManU Alineación oficial del equipo 'FK ManU' en el partido 0 - 2 FC Gnk Alineación oficial del equipo 'FC Gnk' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK ManU

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): ManU van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 24, però el xut de Montvilas Kepenis des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 209 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Vincent Teixeira, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Gnk, però Valéry Darcis no va poder encertar el xut.
  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): El ManU va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Kirill Gusinskiy la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): ManU van sortir al contraatac al minut 66, però Bartas Versakėnas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladukas Grikinis de ManU es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

FC Gnk

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Jari Marsch va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marc Lambert, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 64, quan en Leandro Escanio va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Gnk va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marc Lambert va desviar el xut final de Vittorio Nieri després d'una sèrie de rebots i molta confusió.