Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732764338

Liga 732764338 Información oficial sobre el partido 732764338 en Hattrick

08.06.2024 15:20:00

FK Zalgiris Vilnius Alineación oficial del equipo 'FK Zalgiris Vilnius' en el partido 4 - 2 FBC Kaunas Alineación oficial del equipo 'FBC Kaunas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FK Zalgiris Vilnius Alineación oficial del equipo 'FK Zalgiris Vilnius' en el partido 4 - 0 FBC Kaunas Alineación oficial del equipo 'FBC Kaunas' en el partido
Tiene un resultado normal 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Zalgiris Vilnius

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Tsepo Hlomelang va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Zalgiris empatava el partit, 1 a 1, al minut 25.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): Zalgiris va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 58 Hunor Csermely va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Viktor Računica va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Amb 75 minuts jugats, en Hunor Csermely va augmentar l'avantatge de Zalgiris a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Gintautas Teniukas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Zalgiris.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rimukas Adžamskis al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jerzy Kościelna va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Viktor Računica per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rimukas Adžamskis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

FBC Kaunas

Goles Goles

  • 108 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Kononas Karklas de Kaunas va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Napoleonas Kiguolis, que no va perdonar.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 77 una excel·lent centrada de Ritis Kurmanavičius va arribar a Arijus Ambraziejus, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Kaunas van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Napoleonas Kiguolis no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kaunas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tautvilas Šachovas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Kaunas va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 65, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Žymantas Naciščionis.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Arijus Ambraziejus va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Kaunas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.