Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balompédica Conquense (1364938) - San Pollin F.C (488210) » 732761708: T76/J3/VII

Liga 732761708 Información oficial sobre el partido 732761708 en Hattrick

15.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 3 / VII.1002 (39038)

Balompédica Conquense Alineación oficial del equipo 'Balompédica Conquense' en el partido 1 - 4 San Pollin F.C Alineación oficial del equipo 'San Pollin F.C' en el partido
0 - 1 Jesús Butjosa (15')
0 - 2 Napo Ortiz (29')
0 - 3 Jesús Butjosa (31')
Karol Gornjak (33') 1 - 3
1 - 4 Mahha Assouli (76')
Balompédica Conquense Alineación oficial del equipo 'Balompédica Conquense' en el partido 1 - 4 San Pollin F.C Alineación oficial del equipo 'San Pollin F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Balompédica Conquense Alineación oficial del equipo 'Balompédica Conquense' en el partido 0 - 5 San Pollin F.C Alineación oficial del equipo 'San Pollin F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balompédica Conquense

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Karol Gornjak era molt més ràpid que el defensa Jesús Butjosa. Al minut 33, el jugador de Balompédica va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Karol Gornjak va superar els defenses rivals per velocitat al minut 83 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Derya Urus de Balompédica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Peter Hedskär de Balompédica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

San Pollin F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Pollin agafava avantatge al minut 15 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jesús Butjosa amb mestria.
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 29 pels visitants. En Napo Ortiz va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del Pollin va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jesús Butjosa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mahha Assouli va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pollin va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Napo Ortiz va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 Willibald Beck va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bradley Shaw, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Volkan Keylan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pollin van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Moti Gvili, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Steve Kirwan va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ángel Sabater.