Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Vila-rodona (1420092) - Real Vilanova (1588501) » 732761297: T76/J12/VII

Liga 732761297 Información oficial sobre el partido 732761297 en Hattrick

17.08.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 12 / VII.994 (39030)

C.F. Vila-rodona Alineación oficial del equipo 'C.F. Vila-rodona' en el partido 2 - 2 Real Vilanova Alineación oficial del equipo 'Real Vilanova' en el partido
0 - 1 Iván Junguito (32')
Casimiro Adaimi (33') 1 - 1
Miguel Vincent (57') 2 - 1
2 - 2 Ramón Oliva (75')
C.F. Vila-rodona Alineación oficial del equipo 'C.F. Vila-rodona' en el partido 2 - 2 Real Vilanova Alineación oficial del equipo 'Real Vilanova' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Vila-rodona Alineación oficial del equipo 'C.F. Vila-rodona' en el partido 3 - 0 Real Vilanova Alineación oficial del equipo 'Real Vilanova' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Vila-rodona

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Casimiro Adaimi va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 33.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passats 57 minuts, Miguel Vincent, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Vila-rodona es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Maykol Gutierrez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Vila-rodona va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Casimiro Adaimi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adrián Canredondo.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Maykol Gutierrez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Casimiro Adaimi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Casimiro Adaimi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 205 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Raúl Muriel va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Adrian Popovici, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Vila-rodona va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francisco Posquieres en un 1 contra 1 amb el porter Adrián Canredondo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Real Vilanova

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Iván Junguito va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Joaquín Carmuega arribés a peus de Ramón Oliva, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Vilanova el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Iván Junguito que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Alisson Alan Feijó va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Falko Dewnarain, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Junguito de Vilanova es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.