Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KraK's (125663) - Astuan bila (799819) » 732759198: T76/J6/VII

Liga 732759198 Información oficial sobre el partido 732759198 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.957 (38993)

KraK's Alineación oficial del equipo 'KraK's' en el partido 2 - 2 Punta Umbría FC Alineación oficial del equipo 'Punta Umbría FC' en el partido
Miguel Ángel Bueno (17') 1 - 0
1 - 1 Manuel Restrepo (19')
1 - 2 José Jesús Gorriarán (23')
Sergio Desguanechs (36') 2 - 2
KraK's Alineación oficial del equipo 'KraK's' en el partido 2 - 2 Punta Umbría FC Alineación oficial del equipo 'Punta Umbría FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
KraK's Alineación oficial del equipo 'KraK's' en el partido 5 - 0 Punta Umbría FC Alineación oficial del equipo 'Punta Umbría FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KraK's

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): KraKs prenia la batuta de l'encontre al minut 17, quan en Miguel Ángel Bueno va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): KraKs equilibrava la balança al minut 36. En Sergio Desguanechs, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En 唐 (Tang) 剑超 (Jianchao) del KraKs ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): KraKs va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mauro Sánchez Patierna en un 1 contra 1 amb el porter Amarante Yeste Serrano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Neftalí Pitarch arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): KraKs va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 90 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vladimir Ignatov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Sánchez Patierna de KraKs es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Adrián Fuenllana de KraKs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Punta Umbría FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Manuel Restrepo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de José Jesús Gorriarán, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 170 Minuto 23 (Gol de falta): José Jesús Gorriarán va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 23. 1 - 2 per a Umbría.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Antonio Luis Galiana va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alberto Albiñana, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, un refús desafortunat de Alberto Albiñana, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Manuel Restrepo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Eduardo Lanuza va estar a punt de posar per davant a Umbría amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alberto Albiñana va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Ventura de Umbría amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.