Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santos Customs (995740) - CD Arinaga (493103) » 732756335: T76/J4/VII

Liga 732756335 Información oficial sobre el partido 732756335 en Hattrick

22.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 4 / VII.906 (38942)

Santos Customs Alineación oficial del equipo 'Santos Customs' en el partido 5 - 0 CD Arinaga Alineación oficial del equipo 'CD Arinaga' en el partido
Alexandre Vieira (27') 1 - 0
Jérôme Barry (50') 2 - 0
Anatael Nagore (62') 3 - 0
Marcelino Taboada (73') 4 - 0
Evangelino Fernandes Domingues (81') 5 - 0
Santos Customs Alineación oficial del equipo 'Santos Customs' en el partido 5 - 0 CD Arinaga Alineación oficial del equipo 'CD Arinaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Santos Customs Alineación oficial del equipo 'Santos Customs' en el partido 10 - 0 CD Arinaga Alineación oficial del equipo 'CD Arinaga' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santos Customs

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alexandre Vieira, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Customs se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 27.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Customs va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jérôme Barry va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Anatael Nagore va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Customs pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marcelino Taboada va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Customs van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Evangelino Fernandes Domingues va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Jérôme Barry del Customs ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Evangelino Fernandes Domingues, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Evangelino Fernandes Domingues. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Arinaga. La jugada d'estratègia del Customs per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jānis Balevics va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Ángel Ozores de Customs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

CD Arinaga

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nlingisisi 'El Muro' Motaosane es va comportar com un juvenil al minut 21 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martín Gutiérrez Gasset de Arinaga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.