Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wangaroa (1431838) - Niluxe CF (1455016) » 732756291: T76/J7/VII

Liga 732756291 Información oficial sobre el partido 732756291 en Hattrick

13.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 7 / VII.905 (38941)

Wangaroa Alineación oficial del equipo 'Wangaroa' en el partido 2 - 1 Niluxe CF Alineación oficial del equipo 'Niluxe CF' en el partido
Konrad Wyczawski (30') 1 - 0
1 - 1 Enrique Valseca (37')
Anis Karam (51') 2 - 1
Wangaroa Alineación oficial del equipo 'Wangaroa' en el partido 2 - 1 Niluxe CF Alineación oficial del equipo 'Niluxe CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wangaroa Alineación oficial del equipo 'Wangaroa' en el partido 2 - 0 Niluxe CF Alineación oficial del equipo 'Niluxe CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wangaroa

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Konrad Wyczawski al minut 30, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Wangaroa i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 51, Enrique Pardo García va pentinar un córner cap al segon pal que Anis Karam va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Al minut 8, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Wangaroa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Anis Karam en un 1 contra 1 amb el porter Paco Romero Paz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 es va veure una gran oportunitat per a Wangaroa per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Anis Karam, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Peppe Giambertone va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En 陈 (Chen) 新云 (Xinyun) es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Konrad Wyczawski de Wangaroa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Al minut 22 en Oñatz Otsoabarrena va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Andreu Ferrermoner de Wangaroa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Niluxe CF

Goles Goles

  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Niluxe va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Enrique Valseca aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Kálmán Gáspár va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Niluxe va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Georgi Buchukov va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Thomas Friedrich Sieg va estar a punt de posar per davant a Niluxe amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fernando Sáenz Camacho va impedir un gol cantat.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): El Niluxe va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Enrique Valseca la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.