Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ola owned U (122381) - alcalino (1420992) » 732754091: T76/J3/VII

Liga 732754091 Información oficial sobre el partido 732754091 en Hattrick

15.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 3 / VII.866 (38902)

Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido 3 - 0 alcalino Alineación oficial del equipo 'alcalino' en el partido
Vicente Chica (30') 1 - 0
Hélder Vasa (37') 2 - 0
Carlos Vayá (59') 3 - 0
Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido 3 - 0 alcalino Alineación oficial del equipo 'alcalino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido 2 - 2 alcalino Alineación oficial del equipo 'alcalino' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,8 % 36,7 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ola owned U

Goles Goles

  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de owned va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hélder Vasa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan owned va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carlos Vayá des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 2 (Ocasión de contra por la izquierda): El owned va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 2, però en Isacio Fuente va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Vayá va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Pedro Mar Díaz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): owned va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Julián Panadero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Mar Díaz.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El jugador local Isacio Fuente per poc que no incrementa el marcador al minut 39. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro Mar Díaz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Isacio Fuente es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Vicente Chica gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Mar Díaz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Julián Panadero de owned va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicente Chica de owned va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

alcalino

Goles Goles

  • 109 Minuto 30 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Miguel Lozano va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Vicente Chica va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 1 (Ocasión por la izquierda): Abdelhamid Zoheir, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 1 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Saül Barbeta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.