Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trinquete Ilicitano (1585232) - Barcelona bb (1335086) » 732754045: T76/J5/VII

Liga 732754045 Información oficial sobre el partido 732754045 en Hattrick

29.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 5 / VII.865 (38901)

Trinquete Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Trinquete Ilicitano' en el partido 3 - 0 Barcelona bb Alineación oficial del equipo 'Barcelona bb' en el partido
Enrique Gálvez (63') 1 - 0
David Frera (78') 2 - 0
André Baschtarz (81') 3 - 0
Trinquete Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Trinquete Ilicitano' en el partido 3 - 0 Barcelona bb Alineación oficial del equipo 'Barcelona bb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Trinquete Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Trinquete Ilicitano' en el partido 9 - 0 Barcelona bb Alineación oficial del equipo 'Barcelona bb' en el partido
Está más tieso que su rival 9.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trinquete Ilicitano

Goles Goles

  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Passats 63 minuts, Enrique Gálvez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Trinquete es posava per davant!
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Trinquete pel centre va donar un gran resultat: el gol de David Frera va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En André Baschtarz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Trinquete per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan David Frera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Frera va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Marcelino Bayón Mohino va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 56 per blocar una centrada d'en Manuel Fernando Macías Ramírez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Trinquete.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Diego Sáez no va ser aprofitada per en André Baschtarz que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet André Baschtarz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Perica Perica.
  • 512 Minuto 26 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Perica Perica va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Txomin Pérez de Trinquete va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Fernando Macías Ramírez de Trinquete va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Txomin Pérez va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Barcelona bb

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sergio Morillo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.