Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Panas (996037) - FC Lgns (489343) » 732753924: T76/J3/VII

Liga 732753924 Información oficial sobre el partido 732753924 en Hattrick

15.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 3 / VII.863 (38899)

Real Panas Alineación oficial del equipo 'Real Panas' en el partido 3 - 3 FC Lgns Alineación oficial del equipo 'FC Lgns' en el partido
Rafael Genovard (25') 1 - 0
1 - 1 Jesús Salado (32')
1 - 2 Saúl Hernández (44')
Julio Revuelta (44') 2 - 2
2 - 3 Ángel Gállego (68')
Hernán Montalvo Galán (90') 3 - 3
Real Panas Alineación oficial del equipo 'Real Panas' en el partido 3 - 3 FC Lgns Alineación oficial del equipo 'FC Lgns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Panas Alineación oficial del equipo 'Real Panas' en el partido 3 - 1 FC Lgns Alineación oficial del equipo 'FC Lgns' en el partido
Tiene un resultado normal 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Panas

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 25, en Francisco Peregrín la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Rafael Genovard que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Després de 44 minuts de partit, Julio Revuelta igualava per Panas en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 190 Minuto 90 (Gol de falta): En Hernán Montalvo Galán va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hernán Montalvo Galán de Panas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Dan Paulian va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Emeterio Velázquez de Panas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Lgns

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jesús Salado va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 32, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Lgns, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 44, quan Saúl Hernández va posar els visitants Lgns per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): Lgns agafava avantatge al minut 68 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ángel Gállego amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Miguel Infantas de Lgns, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Lgns va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 65, quan Josep Ignasi Tatxé va quedar-se sol davant el porter Manuel Vázquez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 66, quan en Saúl Hernández va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Raúl Ponce Enríquez de Lgns va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Ponce Enríquez es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.