Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pollo pollo (1368440) - C.A. Benicalap (121249) » 732753485: T76/J6/VII

Liga 732753485 Información oficial sobre el partido 732753485 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.855 (38891)

pollo pollo Alineación oficial del equipo 'pollo pollo' en el partido 3 - 3 C.A. Benicalap Alineación oficial del equipo 'C.A. Benicalap' en el partido
0 - 1 Zdeněk Radoš (24')
0 - 2 Moritz Zerbst (33')
Abel Lluís (62') 1 - 2
1 - 3 Raphael Spitzar (72')
Cristian Vâlcică (77') 2 - 3
Miguel Tamariz (78') 3 - 3
pollo pollo Alineación oficial del equipo 'pollo pollo' en el partido 3 - 3 C.A. Benicalap Alineación oficial del equipo 'C.A. Benicalap' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pollo pollo Alineación oficial del equipo 'pollo pollo' en el partido 2 - 1 C.A. Benicalap Alineación oficial del equipo 'C.A. Benicalap' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,0 % 6,1 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pollo pollo

Goles Goles

  • 104 Minuto 62 (Gol de penalti): pollo aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Abel Lluís al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): En Javier Vidal entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al pollo, un peu providencial d'en Cristian Vâlcică va situar el 2-3 al panell digital.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 78, Miguel Tamariz de pollo empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 55 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 55. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Abel Lluís la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnatz Zalduegiariño de pollo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

C.A. Benicalap

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del BENICALAP va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Zdeněk Radoš, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): En Moritz Zerbst va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Raphael Spitzar va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 72, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del BENICALAP, mentre ja celebrava el 1 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): BENICALAP quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Željko Marčetić va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de BENICALAP va anar a parar a la dreta de l'atac on en Moritz Zerbst, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Benny Afnan de BENICALAP va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 71 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Janne Ståhle de BENICALAP es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28 del partit, Janne Ståhle de l'equip BENICALAP, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jakub Rysiewicz de BENICALAP va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Giulio Chisari de BENICALAP va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.