Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cubelles F.C. (800701) - SIGNALS TEAM (1415776) » 732753208: T76/J6/VII

Liga 732753208 Información oficial sobre el partido 732753208 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.850 (38886)

Cubelles F.C. Alineación oficial del equipo 'Cubelles F.C.' en el partido 1 - 2 SIGNALS TEAM Alineación oficial del equipo 'SIGNALS TEAM' en el partido
0 - 1 Noldi Neiweiler (20')
Manel Gareca (26') 1 - 1
1 - 2 Jesús Gandarilla (74')
Cubelles F.C. Alineación oficial del equipo 'Cubelles F.C.' en el partido 1 - 2 SIGNALS TEAM Alineación oficial del equipo 'SIGNALS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cubelles F.C. Alineación oficial del equipo 'Cubelles F.C.' en el partido 2 - 0 SIGNALS TEAM Alineación oficial del equipo 'SIGNALS TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cubelles F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Manel Gareca va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Cubelles empatava el partit, 1 a 1, al minut 26.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Cubelles va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Edi Kestler va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marino Canonici.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Cubelles va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Koppány Mogyorós va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Cubelles va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stelios Kappos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Koppány Mogyorós va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Marino Canonici va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61, Mainor Villa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Stelios Kappos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Edi Kestler hauria d'haver estat gol al minut 75 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Koppány Mogyorós es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mainor Villa.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Koppány Mogyorós va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

SIGNALS TEAM

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Noldi Neiweiler va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a SIGNALS.
  • 174 Minuto 74 (Gol de penalti): Al minut 74 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Jesús Gandarilla va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SIGNALS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hanspeter Ryffel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.