Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Konini FC (797274) - SantJoan (1462996) » 732752639: T76/J3/VII

Liga 732752639 Información oficial sobre el partido 732752639 en Hattrick

15.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 3 / VII.840 (38876)

Konini FC Alineación oficial del equipo 'Konini FC' en el partido 2 - 3 Catalán CF Alineación oficial del equipo 'Catalán CF' en el partido
0 - 1 Tantín Álvarez Cabanilla (23')
Carlos Alberto Florín (39') 1 - 1
1 - 2 Luis Domingo Yáñez (61')
Carlo Doni Giannini (74') 2 - 2
2 - 3 Raimunde Aguión (85')
Konini FC Alineación oficial del equipo 'Konini FC' en el partido 2 - 3 Catalán CF Alineación oficial del equipo 'Catalán CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Konini FC Alineación oficial del equipo 'Konini FC' en el partido 1 - 1 Catalán CF Alineación oficial del equipo 'Catalán CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,0 % 28,7 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Konini FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlos Alberto Florín, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Carlo Doni Giannini va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Konini va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ignacio Gracera, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 es va veure una gran oportunitat per a Konini per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Enrique Villaseca, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Ustariz.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Alberto Florín es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Catalán CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Tantín Álvarez Cabanilla va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Passats 61 minuts de partit, Catalán es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Luis Domingo Yáñez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Konini. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Raimunde Aguión la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Catalán es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Javier Gómez Dávila va estar a punt de posar per davant a Catalán amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Enrique Beltranilla va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 58 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ángel Robles va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Luis Domingo Yáñez va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Ieltxu Iturrain, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 66 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Catalán va quedar sense poder incrementar el seu marcador.