Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CEEuropa (796836) - Recreativo de Alvarus (440710) » 732751147: T76/J9/VII

Liga 732751147 Información oficial sobre el partido 732751147 en Hattrick

27.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 9 / VII.813 (38849)

CEEuropa Alineación oficial del equipo 'CEEuropa' en el partido 4 - 0 Recreativo de Alvarus Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Alvarus' en el partido
Gábor Jarábik (38') 1 - 0
Carlos Montalbo (44') 2 - 0
Kurt Berghmans (57') 3 - 0
Kurt Berghmans (70') 4 - 0
CEEuropa Alineación oficial del equipo 'CEEuropa' en el partido 4 - 0 Recreativo de Alvarus Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Alvarus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CEEuropa Alineación oficial del equipo 'CEEuropa' en el partido 5 - 0 Recreativo de Alvarus Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Alvarus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CEEuropa

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Gábor Jarábik, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. CEEuropa es posava per davant!
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de CEEuropa a 2 - 0. Carlos Montalbo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): CEEuropa va obtenir un penal al minut 57, que va llançar a la perfecció Kurt Berghmans. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de CEEuropa el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kurt Berghmans va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): CEEuropa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlos Montalbo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Benartemi Mancha Zuazo.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Benartemi Mancha Zuazo al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juan Antonio Romerales va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kurt Berghmans de CEEuropa va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El CEEuropa ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor Laín, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Gábor Jarábik, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Recreativo de Alvarus

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Renato Jiménez Jimeno va marxar de Libor Horčic en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Recreativo van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Abel Sánchez Peralta va ser clau en la jugada d'atac de Recreativo al minut 43, quan ell mateix va fer una passada brutal a Dani Monroy, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Renato Jiménez Jimeno la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Recreativo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Federico Civo de Sopranis ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Borja Pedrosa de Recreativo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.