Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Krak's F.C. (1335510) - la patatera mecánica (995196) » 732749613: T76/J3/VII

Liga 732749613 Información oficial sobre el partido 732749613 en Hattrick

15.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 3 / VII.786 (38822)

Krak's F.C. Alineación oficial del equipo 'Krak's F.C.' en el partido 1 - 1 la patatera mecánica Alineación oficial del equipo 'la patatera mecánica' en el partido
Jesús Suárez (41') 1 - 0
1 - 1 Valèri Sansano (85')
Krak's F.C. Alineación oficial del equipo 'Krak's F.C.' en el partido 1 - 1 la patatera mecánica Alineación oficial del equipo 'la patatera mecánica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Krak's F.C. Alineación oficial del equipo 'Krak's F.C.' en el partido 1 - 3 la patatera mecánica Alineación oficial del equipo 'la patatera mecánica' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krak's F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 41 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Jesús Suárez. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kraks va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Galdeano, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Fernando Olmedo no va ser aprofitada per en Gerard Montardit que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Higueras de Kraks es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Gonzalo Higueras va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

la patatera mecánica

Goles Goles

  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 en Valèri Sansano va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Claes Lauritsen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de patatera que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Claes Lauritsen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sergio Pineda va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El patatera creava perill des de la dreta al minut 44, però en Sergio Pineda, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Warwick Buchanan desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): patatera van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 56 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Claes Lauritsen no va ser gens encertat.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Claes Lauritsen va fer una jugada per la banda esquerra, però Sergio Pineda va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Iván Amado va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Sergio Pineda va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marino Innocenti de patatera va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.