Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dirty Business Trap (1583442) - Los Torreznos (779616) » 732747543: T76/J6/VII

Liga 732747543 Información oficial sobre el partido 732747543 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.749 (38785)

Dirty Business Trap Alineación oficial del equipo 'Dirty Business Trap' en el partido 1 - 1 Los Torreznos Alineación oficial del equipo 'Los Torreznos' en el partido
0 - 1 Baltazar Mioduchowski (13')
Robert Streja (14') 1 - 1
Dirty Business Trap Alineación oficial del equipo 'Dirty Business Trap' en el partido 1 - 1 Los Torreznos Alineación oficial del equipo 'Los Torreznos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dirty Business Trap Alineación oficial del equipo 'Dirty Business Trap' en el partido 0 - 2 Los Torreznos Alineación oficial del equipo 'Los Torreznos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dirty Business Trap

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Robert Streja, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): Business van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 83 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Olimpio Santana no va ser gens encertat.

Los Torreznos

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Torreznos agafava avantatge al minut 13 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Baltazar Mioduchowski amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fabià Galobardes va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Julio Castillejo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Torreznos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Markus Liljenlund, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Torreznos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manuel Clarís va desviar el xut final de Markus Liljenlund després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Markus Liljenlund quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Baltazar Mioduchowski va marcar al minut 80 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Morón va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Torreznos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 84, quan Jon Dalsten va quedar-se sol davant el porter Manuel Clarís, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Markus Liljenlund va estar a punt de posar per davant a Torreznos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manuel Clarís va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Torrecilla Tomé de Torreznos es va guanyar la targeta groga merescudament.