Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE. Sant Andreu (493264) - Xerez F.C. (117993) » 732746815: T76/J2/VII

Liga 732746815 Información oficial sobre el partido 732746815 en Hattrick

08.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 2 / VII.736 (38772)

UE. Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'UE. Sant Andreu' en el partido 0 - 4 Xerez F.C. Alineación oficial del equipo 'Xerez F.C.' en el partido
0 - 1 Eduardo González Andía (10')
0 - 2 Przemysław Sarbiewski (43')
0 - 3 Przemysław Sarbiewski (47')
0 - 4 Przemysław Sarbiewski (89')
UE. Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'UE. Sant Andreu' en el partido 0 - 4 Xerez F.C. Alineación oficial del equipo 'Xerez F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
UE. Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'UE. Sant Andreu' en el partido 0 - 5 Xerez F.C. Alineación oficial del equipo 'Xerez F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE. Sant Andreu

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Tomás Cólliga va ridiculitzar a en Aurelio García de Blanes amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Silvio Camalva de Andreu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tomás Cólliga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Xerez F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Eduardo González Andía va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Xerez.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Przemysław Sarbiewski, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Przemysław Sarbiewski de Xerez l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 47 de partit.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Przemysław Sarbiewski va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 4 per a Xerez.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 7 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 7 la va desaprofitar Xeno Badalamenti de Xerez, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Xeno Badalamenti. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Davide Giano de Xerez va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 52 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.