Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ilunberri (1416220) - Nottinghan Prisa (486761) » 732746303: T76/J3/VII

Liga 732746303 Información oficial sobre el partido 732746303 en Hattrick

15.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 3 / VII.727 (38763)

ilunberri Alineación oficial del equipo 'ilunberri' en el partido 4 - 0 Nottinghan Prisa Alineación oficial del equipo 'Nottinghan Prisa' en el partido
Nauzet Utrera (38') 1 - 0
Quintí Brotons (43') 2 - 0
Juan Fernando Laguna Millán (49') 3 - 0
Melchor Jiménez Mieres (56') 4 - 0
ilunberri Alineación oficial del equipo 'ilunberri' en el partido 4 - 0 Nottinghan Prisa Alineación oficial del equipo 'Nottinghan Prisa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ilunberri Alineación oficial del equipo 'ilunberri' en el partido 4 - 1 Nottinghan Prisa Alineación oficial del equipo 'Nottinghan Prisa' en el partido
Tiene un resultado normal 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ilunberri

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Nauzet Utrera de ilunberri aconseguir un gol al minut 38 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): ilunberri va augmentar la diferència quan Quintí Brotons no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, ilunberri va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juan Fernando Laguna Millán, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 105 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Javier Jiménez jimeno va descol·locar totalment la defensa contrària i Melchor Jiménez Mieres no va perdonar i va marcar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ilunberri va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ignacio Canet, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El ilunberri ho intentava per la dreta per mitjà de Ignacio Canet, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ignacio Canet per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jesús Pla Bernal va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Nottinghan Prisa

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Nottinghan va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Javier Jiménez jimeno va desviar el xut final de Adán Rojo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ľubomír Rosinaj va fer una jugada per la banda esquerra, però Javier Jiménez jimeno va aturar el seu xut.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Usman Murqus va ridiculitzar a en Conrad Alegre amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Nottinghan va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 86 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.