Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bboyteam (1594158) - RiVoB F.C. (774401) » 732744919: T76/J6/VII

Liga 732744919 Información oficial sobre el partido 732744919 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.702 (38738)

bboyteam Alineación oficial del equipo 'bboyteam' en el partido 0 - 2 RiVoB F.C. Alineación oficial del equipo 'RiVoB F.C.' en el partido
0 - 1 Reginn Hafliðason (27')
0 - 2 Miłosz Jacniacki (78')
bboyteam Alineación oficial del equipo 'bboyteam' en el partido 0 - 2 RiVoB F.C. Alineación oficial del equipo 'RiVoB F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
bboyteam Alineación oficial del equipo 'bboyteam' en el partido 0 - 4 RiVoB F.C. Alineación oficial del equipo 'RiVoB F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bboyteam

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Manuel Valiente Negrón de bboyteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

RiVoB F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del bboyteam. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Reginn Hafliðason la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del RiVoB es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 27.
  • 135 Minuto 78 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Miłosz Jacniacki de RiVoB va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): RiVoB va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jordi Fontecilla va desviar el xut final de Wilson Rocco després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dominik Herles ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Kristjan Lõiv de RiVoB no va ser gol per ben poc.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miłosz Jacniacki, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Jordi Fontecilla va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jesús Manzano, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ferrán Mantos després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jordi Fontecilla va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, el RiVoB va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jesús Manzano s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Bernd-Detlef Rehren de RiVoB va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.