Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Cerredano (799044) - kekoukele (1455666) » 732744080: T76/J6/VII

Liga 732744080 Información oficial sobre el partido 732744080 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.687 (38723)

RCD Cerredano Alineación oficial del equipo 'RCD Cerredano' en el partido 3 - 2 kekoukele Alineación oficial del equipo 'kekoukele' en el partido
Juan Jesús Sepúlveda (13') 1 - 0
1 - 1 Rafael Navarro Soto (16')
1 - 2 Manolo Villaseca (61')
Xavi Beleta (71') 2 - 2
Ferran Vall-llosada (82') 3 - 2
RCD Cerredano Alineación oficial del equipo 'RCD Cerredano' en el partido 3 - 2 kekoukele Alineación oficial del equipo 'kekoukele' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Cerredano Alineación oficial del equipo 'RCD Cerredano' en el partido 2 - 1 kekoukele Alineación oficial del equipo 'kekoukele' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Cerredano

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Cerredano prenia la batuta de l'encontre al minut 13, quan en Juan Jesús Sepúlveda va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors del Cerredano amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 71, deixant Xavi Beleta en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): 晋弥 (Shinya) 土橋 (Dobashi) va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ferran Vall-llosada, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 50 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gyula Fejér, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Cerredano va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Emili Fortesa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ferran Vall-llosada per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Federico Juan Zuaza va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Gyula Fejér, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Claudio Zamora de Cerredano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Ferran Vall-llosada de Cerredano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

kekoukele

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Loren Benítez arribés a peus de Rafael Navarro Soto, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a kekoukele el 1 - 1.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador de kekoukele Manolo Villaseca va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 61 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de kekoukele a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Loren Benítez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): El kekoukele va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En José Ramón Talaya la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 235 Minuto 62 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Rafael Navarro Soto va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.