Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tactics (1415192) - Si sa tirao! (313557) » 732743577: T76/J7/VII

Liga 732743577 Información oficial sobre el partido 732743577 en Hattrick

13.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 7 / VII.678 (38714)

Tactics Alineación oficial del equipo 'Tactics' en el partido 0 - 2 Si sa tirao! Alineación oficial del equipo 'Si sa tirao!' en el partido
0 - 1 Ziro Zubibarriaga (36')
0 - 2 Jorge Deblore (89')
Tactics Alineación oficial del equipo 'Tactics' en el partido 0 - 2 Si sa tirao! Alineación oficial del equipo 'Si sa tirao!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tactics Alineación oficial del equipo 'Tactics' en el partido 0 - 4 Si sa tirao! Alineación oficial del equipo 'Si sa tirao!' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tactics

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tactics va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leonardo Compta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Tactics van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 53, però Ramon Recordà va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Si sa tirao!

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ziro Zubibarriaga va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Jorge Deblore des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Marco Barbancho va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Diego Flórez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Joan Verneda va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): tirao! va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Flórez va desviar el xut final de Nicolás Cirarruistia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ziro Zubibarriaga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Jorge Deblore al minut 52.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 Diego Flórez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nicolás Cirarruistia, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 284 Minuto 60 (Ocasión de penalti): Jorge Deblore de tirao! va fallar un penal al minut 60. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 280 Minuto 61 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 61 per Jorge Deblore va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Àlex Vilagrosa.
  • 512 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Àlex Vilagrosa va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.