Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hi-Yo Silver (1415807) - Matienzo de la Boca (795257) » 732742568: T76/J6/VII

Liga 732742568 Información oficial sobre el partido 732742568 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.660 (38696)

Ros Seat Alineación oficial del equipo 'Ros Seat' en el partido 1 - 4 Matienzo de la Boca Alineación oficial del equipo 'Matienzo de la Boca' en el partido
Joaquín Quesada Guzmán (14') 1 - 0
1 - 1 José Daniel Rivera (28')
1 - 2 Txaber Barbetegi (32')
1 - 3 Nelson Zambra (52')
1 - 4 Nelson Zambra (82')
Ros Seat Alineación oficial del equipo 'Ros Seat' en el partido 1 - 4 Matienzo de la Boca Alineación oficial del equipo 'Matienzo de la Boca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ros Seat Alineación oficial del equipo 'Ros Seat' en el partido 1 - 5 Matienzo de la Boca Alineación oficial del equipo 'Matienzo de la Boca' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ros Seat

Goles Goles

  • 186 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Seat. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Joaquín Quesada Guzmán va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Santsol Zarrantz va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Tauro Potestad, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ambrosio Valiente Negrón de Seat va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41 de partit, Ambrosio Valiente Negrón de Seat va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Matienzo de la Boca

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 28 minuts quan José Daniel Rivera va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Matienzo.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Matienzo va ser finalitzada des de l'esquerra per Txaber Barbetegi al minut 32. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 184 Minuto 52 (Gol de penalti): Passaven 52 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Nelson Zambra va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Matienzo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Nelson Zambra va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Miguel Escalona va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mauro Pascual Díez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Nelson Zambra va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Txaber Barbetegi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mauro Pascual Díez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ireneusz Wyrębiak. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.