Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pollito FC (1436013) - Patata Mecánica H.C. (1456498) » 732742158: T76/J1/VII

Liga 732742158 Información oficial sobre el partido 732742158 en Hattrick

01.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 1 / VII.653 (38689)

Pollito FC Alineación oficial del equipo 'Pollito FC' en el partido 3 - 2 Patata Mecánica H.C. Alineación oficial del equipo 'Patata Mecánica H.C.' en el partido
Kim Allevi (35') 1 - 0
Martzelin Okarantza (47') 2 - 0
Kim Allevi (73') 3 - 0
3 - 1 José Roberto Ulloa (79')
3 - 2 Sergio Valenzuela Pineda (89')
Pollito FC Alineación oficial del equipo 'Pollito FC' en el partido 3 - 2 Patata Mecánica H.C. Alineación oficial del equipo 'Patata Mecánica H.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pollito FC Alineación oficial del equipo 'Pollito FC' en el partido 2 - 1 Patata Mecánica H.C. Alineación oficial del equipo 'Patata Mecánica H.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pollito FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kim Allevi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pollito FC se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 35.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Pollito FC va aconseguir el 2 - 0 quan Martzelin Okarantza va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Pollito FC va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Kim Allevi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pollito FC van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Daniel Capó va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Dani Cadens va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Pollito FC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Iñigo Llona va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Kim Allevi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, David Insaurraga gairebé va marcar per a Pollito FC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martzelin Okarantza de Pollito FC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Daniel Capó de Pollito FC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Patata Mecánica H.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): El jugador José Roberto Ulloa de Patata es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Antonio Chavarro va descol·locar totalment la defensa contrària i Sergio Valenzuela Pineda no va perdonar i va marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Eutelo Vilor va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Guillermo Velloso va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Patata van seguir progressant per la banda dreta. Eutelo Vilor va tenir la seva oportunitat al minut 55, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.