Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cusca fc (1580202) - Jaiteiros fc (48524) » 732741847: T76/J8/VII

Liga 732741847 Información oficial sobre el partido 732741847 en Hattrick

20.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 8 / VII.647 (38683)

Cusca fc Alineación oficial del equipo 'Cusca fc' en el partido 3 - 2 Jaiteiros fc Alineación oficial del equipo 'Jaiteiros fc' en el partido
0 - 1 Evgeniy Samus (15')
Amador Marañon (26') 1 - 1
Conrat Alvite (58') 2 - 1
2 - 2 Casimir Vives (80')
Alberto Camptor (84') 3 - 2
Cusca fc Alineación oficial del equipo 'Cusca fc' en el partido 3 - 2 Jaiteiros fc Alineación oficial del equipo 'Jaiteiros fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Cusca fc Alineación oficial del equipo 'Cusca fc' en el partido 6 - 1 Jaiteiros fc Alineación oficial del equipo 'Jaiteiros fc' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cusca fc

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Cusca s'esgargamellaven dempeus per esperonar Amador Marañon que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 26 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 els aficionats van embogir quan en Conrat Alvite va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Cusca.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Corria el minut 84 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alberto Camptor, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Amador Marañon va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 214 Minuto 25 (Ocasión de penalti): En Zebulón Sáenz Barrio va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 25. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Zebulón Sáenz Barrio es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alexandru-Marian Jurcul va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Zebulón Sáenz Barrio, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Jaiteiros fc

Goles Goles

  • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 15 i semblava que Jaiteiros desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Evgeniy Samus va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Casimir Vives era molt més ràpid que el defensa Alexandru-Marian Jurcul. Al minut 80, el jugador de Jaiteiros va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jorge Castellroig no va ser aprofitada per en Josep Maria Aixa que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Josep Maria Aixa quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Ivan 'O Baixinho' Gay va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 80, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alberto Coaña va aconseguir desviar el seu xut a córner.