Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PalamósCF (1589738) - G.S. Pleyades Club (1435916) » 732740614: T76/J8/VII

Liga 732740614 Información oficial sobre el partido 732740614 en Hattrick

20.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 8 / VII.625 (38661)

PalamósCF Alineación oficial del equipo 'PalamósCF' en el partido 2 - 2 G.S. Pleyades Club Alineación oficial del equipo 'G.S. Pleyades Club' en el partido
0 - 1 Elodio Ungo (21')
Marvin Rhomberg (35') 1 - 1
1 - 2 Fabio Spaccapelo (65')
Guillermo Quesada (67') 2 - 2
PalamósCF Alineación oficial del equipo 'PalamósCF' en el partido 2 - 2 G.S. Pleyades Club Alineación oficial del equipo 'G.S. Pleyades Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PalamósCF Alineación oficial del equipo 'PalamósCF' en el partido 2 - 2 G.S. Pleyades Club Alineación oficial del equipo 'G.S. Pleyades Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 27,0 % 46,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PalamósCF

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 35, Marvin Rhomberg de PalamósCF empatava el partit: 1 - 1.
  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): En Guillermo Quesada va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Bernd-Detlef Knesebeck va estar a punt d'empatar per a PalamósCF quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Bruno Quinteros va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): PalamósCF va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Guillermo Quesada va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bruno Quinteros.

G.S. Pleyades Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 21, quan Elodio Ungo va posar els visitants Pleyades per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Fabio Spaccapelo va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Pleyades va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Kazım Akçasu va quedar-se sol davant el porter Claudio Bentivegna, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Kazım Akçasu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Claudio Bentivegna, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Juan Luis Ojalvo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 47 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Pleyades la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pier Carlo Pezzella després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Claudio Bentivegna va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Velasco de Pleyades es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Nuno Vaz de Pleyades va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.