Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marikonety Power (1413989) - Los Bartolos FC (1334744) » 732739551: T76/J8/VII

Liga 732739551 Información oficial sobre el partido 732739551 en Hattrick

20.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 8 / VII.606 (38642)

Marikonety Power Alineación oficial del equipo 'Marikonety Power' en el partido 1 - 5 Los Bartolos FC Alineación oficial del equipo 'Los Bartolos FC' en el partido
0 - 1 Beltrán Anaia (32')
0 - 2 Beltrán Anaia (36')
0 - 3 Josep Maria Balaciart (56')
Javier Mazarías (62') 1 - 3
Javier Mazarías (86') 1 - 4
1 - 5 Alberto Galloz (87')
Marikonety Power Alineación oficial del equipo 'Marikonety Power' en el partido 1 - 5 Los Bartolos FC Alineación oficial del equipo 'Los Bartolos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Marikonety Power Alineación oficial del equipo 'Marikonety Power' en el partido 0 - 5 Los Bartolos FC Alineación oficial del equipo 'Los Bartolos FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marikonety Power

Goles Goles

  • 100 Minuto 62 (Gol de falta): Al minut 62, Javier Mazarías va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 3.
  • 125 Minuto 86 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 4 el va marcar Javier Mazarías a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Los Bartolos FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Bartolos va ser finalitzada des de l'esquerra per Beltrán Anaia al minut 32. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Beltrán Anaia va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Josep Maria Balaciart de Bartolos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 87 pels visitants. En Alberto Galloz va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bartolos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alberto Galloz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Dani Terrades va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Bartolos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dani Terrades va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, José Olmos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Hugo Foguet va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bartolos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José Olmos, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesc Pujolreu de Bartolos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Olmos de Bartolos es va guanyar la targeta groga merescudament.