Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palidú FC (118601) - ocean eleven (779341) » 732738116: T76/J12/VII

Liga 732738116 Información oficial sobre el partido 732738116 en Hattrick

17.08.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 12 / VII.580 (38616)

XbuyerTeam Alineación oficial del equipo 'XbuyerTeam' en el partido 4 - 4 trostro Alineación oficial del equipo 'trostro' en el partido
Pedro Baloira (7') 1 - 0
1 - 1 Jordi Bango (10')
1 - 2 Edgar Bort (51')
1 - 3 Rafael González Carbonera (57')
Francisco Fontes (63') 2 - 3
Mario Rodrigo Roqueiro (74') 3 - 3
Francisco Fontes (78') 4 - 3
4 - 4 David Tamayo Oña (86')
XbuyerTeam Alineación oficial del equipo 'XbuyerTeam' en el partido 4 - 4 trostro Alineación oficial del equipo 'trostro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
XbuyerTeam Alineación oficial del equipo 'XbuyerTeam' en el partido 3 - 3 trostro Alineación oficial del equipo 'trostro' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,2 % 38,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XbuyerTeam

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a XbuyerTeam va ser Pedro Baloira.
  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): El XbuyerTeam no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Francisco Fontes es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al XbuyerTeam una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Mario Rodrigo Roqueiro, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 74.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Zenaido Coca estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Francisco Fontes va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 3 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a XbuyerTeam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marcos Zadaya, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zenaido Coca va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alejandro Remón va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Baloira de XbuyerTeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

trostro

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): Abdelbatine Maleh va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jordi Bango, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 173 Minuto 51 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Edgar Bort va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rafael González Carbonera, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 162 Minuto 86 (Gol por la izquierda): David Tamayo Oña, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 4 - 4 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En David Tamayo Oña va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de trostro va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rafael González Carbonera, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Edgar Bort va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Rafael González Carbonera de trostro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.