Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guarnizo club (774527) - Horche F.C (492639) » 732737912: T76/J4/VII

Liga 732737912 Información oficial sobre el partido 732737912 en Hattrick

22.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 4 / VII.577 (38613)

Guarnizo club Alineación oficial del equipo 'Guarnizo club' en el partido 1 - 4 Horche F.C Alineación oficial del equipo 'Horche F.C' en el partido
0 - 1 Jairo Muro (7')
0 - 2 Otsando Estiballes (8')
0 - 3 Per Jacobsson (30')
0 - 4 Alim Shelbaieh (38')
Francesc Xavier Samit (48') 1 - 4
Guarnizo club Alineación oficial del equipo 'Guarnizo club' en el partido 1 - 4 Horche F.C Alineación oficial del equipo 'Horche F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guarnizo club Alineación oficial del equipo 'Guarnizo club' en el partido 2 - 2 Horche F.C Alineación oficial del equipo 'Horche F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,1 % 40,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guarnizo club

Goles Goles

  • 104 Minuto 48 (Gol de penalti): El públic de Guarnizo va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 48, va xiular un penal pels locals. Francesc Xavier Samit no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al 13, Mihemmi Sassi hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Alexandre Viret. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Alexandre Viret i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Guarnizo, però el xut de Fernando Martos va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Mihemmi Sassi de Guarnizo va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Guarnizo va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Sergio Giralt va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Alexandre Viret va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Guarnizo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Mihemmi Sassi va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Martos de Guarnizo es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Pérez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Horche F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb 7 minuts jugats, Jairo Muro de Horche va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 8 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 8, Horche va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Otsando Estiballes.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el Horche va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Per Jacobsson, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Horche per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 38. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Alim Shelbaieh. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jairo Muro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erlantz Valdés de Horche va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maurino Pérez de Leon de Horche la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.