Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Golden State Guarros (310096) - Rayo Egarense (485639) » 732737720: T76/J12/VII

Liga 732737720 Información oficial sobre el partido 732737720 en Hattrick

17.08.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 12 / VII.573 (38609)

Vayvent FC Alineación oficial del equipo 'Vayvent FC' en el partido 0 - 3 Rayo Egarense Alineación oficial del equipo 'Rayo Egarense' en el partido
0 - 1 Carl Friedrich Autzen (32')
0 - 2 Francisco Jesús Castroverde (34')
0 - 3 Francisco Jesús Castroverde (83')
Vayvent FC Alineación oficial del equipo 'Vayvent FC' en el partido 0 - 3 Rayo Egarense Alineación oficial del equipo 'Rayo Egarense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vayvent FC Alineación oficial del equipo 'Vayvent FC' en el partido 2 - 0 Rayo Egarense Alineación oficial del equipo 'Rayo Egarense' en el partido
Tiene mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vayvent FC

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Vayvent va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Cibrán Barbadilla va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però José Enrique del Castillo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Vayvent la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 75, un contraatac del Vayvent no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Cibrán Barbadilla perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Rayo Egarense

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): El Egarense era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Carl Friedrich Autzen va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del Egarense va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Francisco Jesús Castroverde, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Egarense eren letals, i Francisco Jesús Castroverde va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 7 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Egarense va ser a punt de marcar al minut 7, quan el seu jugador Tony Pogwisch va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Egarense que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Emilio Lanza, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Tomás Montoya va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ignacio Gamoneda després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Luis Ladrera va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Egarense va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Harry Nunes, però el porter rival va fer una gran aturada.