Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Egarense (485639) - Mediterráneo C.F. (776190) » 732737715: T76/J11/VII

Liga 732737715 Información oficial sobre el partido 732737715 en Hattrick

10.08.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 11 / VII.573 (38609)

Rayo Egarense Alineación oficial del equipo 'Rayo Egarense' en el partido 2 - 0 Mediterráneo C.F. Alineación oficial del equipo 'Mediterráneo C.F.' en el partido
Kalvin Laimer (34') 1 - 0
Orest Sidyakov (89') 2 - 0
Rayo Egarense Alineación oficial del equipo 'Rayo Egarense' en el partido 2 - 0 Mediterráneo C.F. Alineación oficial del equipo 'Mediterráneo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Rayo Egarense Alineación oficial del equipo 'Rayo Egarense' en el partido 5 - 1 Mediterráneo C.F. Alineación oficial del equipo 'Mediterráneo C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Egarense

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Kalvin Laimer va donar a Egarense un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Egarense va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Orest Sidyakov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Egarense va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Emilio Lanza, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): Al minut 38, Kalvin Laimer gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 289 Minuto 74 (Ocasión evento especial): En Ignacio Gamoneda, al minut 74 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però José Asín el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Parrilla al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kalvin Laimer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Emilio Lanza va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Mediterráneo C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Gheorghe Marin quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de José Enrique del Castillo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gilberto Reyes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Xuacu Cava va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José Enrique del Castillo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Gilberto Reyes va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 260 Minuto 79 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Ismael Villars, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ismael Villars es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Béla Cserépka de Mediterráneo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.