Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Danonesport (1456604) - DESPEINADOS FC (1336417) » 732737488: T76/J9/VII

Liga 732737488 Información oficial sobre el partido 732737488 en Hattrick

27.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 9 / VII.569 (38605)

Danonesport Alineación oficial del equipo 'Danonesport' en el partido 3 - 1 DESPEINADOS FC Alineación oficial del equipo 'DESPEINADOS FC' en el partido
Simon Dorvilmar (32') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Castaños (36')
Ceyhun Gezmiş (37') 2 - 1
Simon Dorvilmar (68') 3 - 1
Danonesport Alineación oficial del equipo 'Danonesport' en el partido 3 - 1 DESPEINADOS FC Alineación oficial del equipo 'DESPEINADOS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Danonesport Alineación oficial del equipo 'Danonesport' en el partido 6 - 0 DESPEINADOS FC Alineación oficial del equipo 'DESPEINADOS FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Danonesport

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 32 minuts, el tirador de faltes del Danonesport va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Simon Dorvilmar, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Danonesport va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 37 Ceyhun Gezmiş va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 190 Minuto 68 (Gol de falta): En Simon Dorvilmar conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-1

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Abel Burón va marxar de Martín Santos en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Danonesport van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Danonesport va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Simon Dorvilmar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 234 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Errupin Aldanondo va sortir molt desviat al minut 34.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcos Mila. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): En Errupin Aldanondo es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): Al minut 57, Errupin Aldanondo gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): Errupin Aldanondo va sorprendre Wilmer Cedeño amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Abel Burón va rematar alt.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Ceyhun Gezmiş, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Simon Dorvilmar de Danonesport la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladan Milojević de Danonesport es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

DESPEINADOS FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Alejandro Castaños que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Martín Santos va poder marcar per a DESPEINADOS en un servei de cantonada picat per en Josep Pous quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.