Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

K-Ruli (1593770) - Utillero (776921) » 732736825: T76/J13/VII

Liga 732736825 Información oficial sobre el partido 732736825 en Hattrick

24.08.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 13 / VII.557 (38593)

K-Ruli Alineación oficial del equipo 'K-Ruli' en el partido 1 - 2 Poshos Bajos Alineación oficial del equipo 'Poshos Bajos' en el partido
0 - 1 Billy Boyle (28')
0 - 2 Abel Rivas Pinedo (68')
José Irarraín (89') 1 - 2
K-Ruli Alineación oficial del equipo 'K-Ruli' en el partido 1 - 2 Poshos Bajos Alineación oficial del equipo 'Poshos Bajos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
K-Ruli Alineación oficial del equipo 'K-Ruli' en el partido 1 - 1 Poshos Bajos Alineación oficial del equipo 'Poshos Bajos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,0 % 36,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

K-Ruli

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Als 89 minuts, una gran jugada per l'esquerra de K-Ruli va acabar amb la pilota als peus de José Irarraín que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de K-Ruli va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Artur Ges, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): K-Ruli va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vicente Giménez Díaz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): José Ángel Lanzas Tenor de K-Ruli va intentar batre la porteria rival al minut 67 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al 72, José Ángel Lanzas Tenor hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Alin Poştaru. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): K-Ruli van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però José Irarraín no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Poshos Bajos

Goles Goles

  • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 28 minuts de joc, Billy Boyle, corrent com un esperitat, superà primer Miquel Matarredona per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 186 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Poshos va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Abel Rivas Pinedo.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Poshos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Marcel Sáinz San Miguel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marciano Antepazo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Poshos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Andrey Deliivanov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 289 Minuto 70 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Marciano Antepazo va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Honorio Morgade el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Andrey Deliivanov, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Poshos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Billy Boyle va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marcel Sáinz San Miguel va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Billy Boyle de Poshos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isidre Dinarès de Poshos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Toro de Poshos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.